Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με το σημειωματάριο στα Καρδαμίτσια

Εικόνα του άρθρου Με το σημειωματάριο στα Καρδαμίτσια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2018, 15:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε μια ακόμη γειτονιά βρέθηκε η δημοτική αρχή με επικεφαλής τον δήμαρχο Θωμά Μπέγκα τις τελευταίες ημέρες. Η δημοτική αρχή επισκέφθηκε τα Καρδαμίτσια, όπου συζήτησε με κατοίκους όχι μόνο της συγκεκριμένης περιοχής αλλά και των γειτονικών συνοικιών των Μελάνδρων και της Ολυμπιάδας. «Κοινή διαπίστωση ήταν το γεγονός πως τα Καρδαμίτσια βρισκόταν για πολλά χρόνια εκτός οπτικού πεδίου των δημοτικών αρχών, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει σήμερα, όπου ουσιαστικά βρίσκονται στο επίκεντρο νέων έργων και παρεμβάσεων» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων στάθηκε στην επερχόμενη δημοπράτηση του μεγάλου έργου κατασκευής δικτύων αποχέτευσης, συνολικού προϋπολογισμού 19 εκ. ευρώ, στο οποίο εντάσσονται η Νέα Ζωή, τα Μέλανδρα και τα Καρδαμίτσια, ενώ αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις αναβάθμισης της καθημερινότητας των πολιτών με μια σειρά ασφαλτοστρώσεων, συντήρησης του οδοστρώματος, κατασκευής πεζοδρομίων και γενικότερης βελτίωσης των υποδομών.

«Παρεμβαίνουμε σε περιοχές όπου η έλλειψη σύγχρονων υποδομών ήταν εμφανής, όπως εδώ στα Καρδαμίτσια, και θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα με νέες δημοπρατήσεις σημαντικών έργων και σε άλλες περιοχές του Δήμου μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας.

Οι κάτοικοι των Καρδαμιτσίων από τη μεριά τους αναφέρθηκαν στα ζητήματα που εκείνοι θεωρούν ως μείζονα για την περιοχή τους ενώ ευχαρίστησαν τη δημοτική αρχή για τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις της, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back