ΗΠΕΙΡΟΣ

Με Μ. Κατσιώτη η Ανυπότακτη Κίνηση στην Πρέβεζα

Εικόνα του άρθρου Με Μ. Κατσιώτη η Ανυπότακτη Κίνηση στην Πρέβεζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/07/2023, 11:40
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Μάριος Κατσιώτης θα είναι ο επικεφαλής της Ανυπότακτης Κίνησης στην Πρέβεζα, της δημοτικής παράταξης που συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πρέβεζας.

Στη θέση που εξέλεξε, υπηρέτησαν με κυλιόμενες θητείες οι Μιχάλης Γεωργούλης, Ταξιάρχης Κωστόγιαννης και ο νέος επικεφαλής.

«Ήταν μια φωνή στην υπηρεσία των κοινωνικών αναγκών και των συμφερόντων του λαού του δήμου μας σε πλήρη σύγκρουση με τα κυρίαρχα συμφέροντα. Συμμετείχαμε σε όλους τους αγώνες που αναπτύχθηκαν σε τοπικό επίπεδο και  πάρθηκαν αυτοτελείς πρωτοβουλίες ανάδειξης των προβλημάτων των δημοτών» αναφέρει η παράταξη, μεταξύ άλλων.

Σημειώνει δε ότι «με τον αυξημένο υποχρεωτικό αριθμό υποψηφίων παρεμποδίζεται ουσιαστικά οποιαδήποτε συλλογικότητα που δεν ανήκει σε κεντρικούς ή τοπικούς μηχανισμούς ή δεν έχει από πίσω της επιχειρηματικά συμφέροντα να διεκδικήσει τη παρουσία της στο δημοτικό συμβούλιο. Σε όλα αυτά προστέθηκε το όριο εκλογής του 3% ενώ παραμένει το απαράδεκτο παράβολο των 50 ευρώ για κάθε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο».

(πηγή φωτό: atpreveza.gr)

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back