Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με ελλείψεις αλλά και πίστη

Εικόνα του άρθρου Με ελλείψεις αλλά και πίστη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/02/2019, 12:32
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στην Καλαμαριά τον Απόλλωνα, σε ένα παιχνίδι που είναι έτσι και αλλιώς δύσκολο, αλλά ο ΠΑΣ θα πάει και με ελλείψεις λόγω τραυματισμών.

«Όλοι μας, μετά το τέλος με τον Πανσερραϊκό πιστέψαμε ότι τα άσχημα λάβανε τέλος μετά τις τιμωρίες προπονητή και έδρας και ήμασταν έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα για τους τελευταίους οκτώ αγώνες. Λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο όμως, γιατί μέσα στην εβδομάδα είχαμε τρεις σοβαρούς τραυματισμούς. Έχουμε μάθει στα δύσκολα όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά και είμαστε έτοιμοι την Κυριακή να δώσουμε άλλη μια μάχη για το θετικό αποτέλεσμα» τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης.

Η Ρούλα Πανούτσου, παίκτρια της ομάδας, τόνισε από την πλευρά της ότι «γνωρίζουμε ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι μια από τις πιο δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό ωστόσο δεν μας φοβίζει και είμαστε έτοιμες να δώσουμε τη μάχη για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο ΠΑΣ μετράει μέχρι στιγμής ρεκόρ 10-4 στην κατηγορία, μια εξαιρετική επίδοση δεδομένου και του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας, που τον φέρνει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ελέω απουσιών, ο Γιώργος Σιαμέτης θα δώσει χρόνο συμμετοχής στις νεαρότερες παίκτριες που έχει στη διάθεσή του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back