Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Mατούλα Ζαμάνη στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ

Εικόνα του άρθρου Mατούλα Ζαμάνη στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/09/2021, 21:26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ambient Tour για τη Ματούλα Ζαμάνη η οποία έρχεται για μια συναυλία στα Γιάννενα, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, στις 15 Σεπτεμβρίου, στις 21:30.

«Σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σκοτεινό τοπίο, το όνειρο και η αγάπη για τη φύση και τη μουσική μας βοηθάν να αντιμετωπίζουμε και να μικροαπολαμβάνουμε την πραγματικότητα. Με τους πλανήτες αρωγούς, τη δύναμη του ασφοντυλίτη και του Αμοργιανού φλασκόμηλου, ερχόμαστε κοντά να καλοκαιρίσουμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε χαραμάδες αναπνοής και χαράς… Τολμηρά αγόρια στα όργανα, καινούργια τραγούδια που ατενίζουν το μέλλον, ασυμβίβαστες χορευτικές λησμονημένες φιγούρες, αντάρτικες μελωδίες που αίρουν την απαγόρευση, είναι μερικά από τα στιγμιότυπα μιας ανείπωτης ξαφνικής αρμονίας…» αναφέρεται στο σημείωμα της περιοδείας.

Μαζί της: Γιάννης Κονταράτος: Βιολί, microkorg, Nίκος Αγγούσης: Κλαρίνο, Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, ούτι, Γιώργος Μπουλντής: Acoustic bass, synth bass, Σωτήρης Μαυρονάσιος: pads, loops, τύμπανα

Προπώληση εισιτηρίων: στο κιόσκι Tickets Ioannina (694 256 1023), στο δισκοπωλείο Rock Shop (τηλ. 2651038276) και στο viva.gr.

Eισιτήριο: 13 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back