Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Μαραθώνιος καινοτομίας»: Τρεις ομάδες θα προκριθούν στον «τελικό»

Εικόνα του άρθρου «Μαραθώνιος καινοτομίας»: Τρεις ομάδες θα προκριθούν στον «τελικό»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2018, 12:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα Γιάννενα είναι μια από τις 16 πόλεις σε όλη τη χώρα, που θα φιλοξενήσουν τον 2ο Μαραθώνιο Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών για τις Έξυπνες Πόλεις και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή πιο… σύντομα, City Challenge crowdhackathon #smartcity 2. Η διοργάνωση ανήκει στην ΚΕΔΕ και ο Δήμος Ιωαννιτών καλεί τους ενδιαφερόμενους-ες να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής με καταληκτική ημερομηνία τρεις ημέρες πριν το κάθε CityLab. Η φόρμα είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://crowdhackathon.com/smartcity2/oi-poleis/. Θα ακολουθήσει αξιολόγηση από επιτροπή της ΚΕΔΕ και όσοι προκριθούν να κληθούν να παρουσιάσουν την ιδέα τους στο City Lab που θα γίνει την Τετάρτη 23 Μάιου 2018 και ώρα 15:00 - 20:00 στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου.

Ο Μαραθώνιος City Challenge crowdhackathon #smartcity 2 θα γίνει από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Εκεί θα προκριθούν τρεις ομάδες που θα πάνε στο ΚΠΙΣΝ για τον «τελικό», με πληρωμένα έξοδα μετάβασης-διαμονής.

Η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με Δήμους, θα διοργανώσει 16 τοπικά εργαστήρια City Labs σε ισάριθμες πόλεις, στα οποία ομάδες από την περιφέρεια θα μπορούν να παρουσιάσουν την ιδέα τους. Σε κάθε εργαστήριο θα διακριθούν τρεις ομάδες. Ο Δήμος Ιωαννιτών καλεί φοιτητές, προγραμματιστές, αναλυτές, στελέχη επιχειρήσεων και όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ενεργά με την επίλυση προβλημάτων του Δήμου και της πόλης, να συμμετέχουν στη διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Website: http://crowdhackathon.com/smartcity2

Facebook: https://www.facebook.com/groups/citychallenge

Αίτηση συμμετοχής Citylabs: http://crowdhackathon.com/smartcity2/oi-poleis/




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back