Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

«Λατρεμένη μου Οικογένεια» από τη «Σύνθεση»

Εικόνα του άρθρου «Λατρεμένη μου Οικογένεια» από τη «Σύνθεση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/03/2019, 01:05
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tη μουσική κωμωδία «Λατρεμένη μου Οικογένεια» ανεβάζει η Θεατρική Σκηνή Ηπείρου «Σύνθεση» την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 21:00, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Το έργο που μιλά για τη μαγεία και το δέσιμο των ανθρώπων του θεάτρου, είναι της βραβευμένης με κρατικό βραβείο συγγραφέα Πένυς Φυλακτάκη. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Δημήτρης Κατσάνος («Μαθήματα Νεοελληνικής Ιστορίας», «Γκόλφω μέχρι δακρύων») ενώ οι χορογραφίες είναι της Ανθής Βικελή.

Η παράσταση, όπου Νονός συναντά τον Άμλετ, η Ηλέκτρα το Μουλέν Ρουζ και ο Μάρκος Αντώνιος τον γλάρο του Τσέχωφ, διαρκεί μία ώρα και σαράντα λεπτά και είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Η υπόθεση: Ένας ιταλός μαφιόζος, μια αυστηρή θεούσα και ένας δημόσιος  υπάλληλος  σε ερωτική απογοήτευση οδηγούν έναν σκηνοθέτη σε πανικό και  έναν θεόμουρλο θίασο σε παράκρουση.

Συμμετέχουν οκτώ ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης): Ειρήνη Κόρβινγκτον (Βιβή), Φωτεινή Κούτση (Ευανθούλα), Θάλεια Οικονόμου (Αντριάννα), Άρης Τσούκης (Βλαδίμηρος), Δημήτρης Κατσάνος (Ζαν), Θεοχάρης Μπερρής (Vito), Αιμιλία Παγώνα (Ευσταθία) και Νίκος Παπανικολάου (υπάλληλος).

Τα εισιτήρια  κοστίζουν 7 το κανονικό (προπώληση 5 ευρώ), μειωμένο 5 ευρώ (φοιτητές,  άνεργοι, ΑμεΑ, άνω των 65 ετών), παιδικό 3 ευρώ (για παιδιά ως 12 ετών).  Προπώληση: ξενοδοχείο Πολιτεία (Ανεξαρτησίας 109, 2651030090), βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Πυρσινέλλα 11, 2651034911.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back