Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Λ. Νάτσης: «Να σταματήσει η πολιτική νομιμοφροσύνης»

Εικόνα του άρθρου Λ. Νάτσης: «Να σταματήσει η πολιτική νομιμοφροσύνης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/02/2023, 14:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επίσκεψη στις Υπηρεσίες Δόμησης (ΥΔΟΜ) και Περιβάλλοντος του Δήμου Ιωαννιτών πραγματοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή», Λάζαρος Νάτσης, συνοδευόμενος από τον Αστερινό Μάνθο, υπεύθυνο για θέματα ποιότητας ζωής.

Οι εργαζόμενοι στις ΥΔΟΜ πραγματοποιούν αυτήν την περίοδο κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στον κ. Νάτση αδυναμία να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, λόγω της δραματικής μείωσης του αριθμού των υπαλλήλων. Σημειωτέον ότι η ΥΔΟΜ του Δήμου Ιωαννιτών καλύπτει όλο το νομό.

«Επιπρόσθετα οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τον αυταρχισμό του υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη, ο οποίος προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας να κριθεί παράνομη η απεργία τους και απειλώντας τους με επιβολή προστίμου» τονίζεται.

Ο κ. Νάτσης τόνισε την πάγια θέση της παράταξης για προσλήψεις στον Δήμο, ως προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και την εύρυθμη λειτουργία του και καταδίκασε τις απαράδεκτες κυβερνητικές παρεμβάσεις.

Τέλος, ζήτησε από τη δημοτική αρχή να στηρίξει τον αγώνα των εργαζομένων και να διεκδικήσει μαζί με αυτούς τις απαραίτητες προσλήψεις, «σταματώντας την πολιτική νομιμοφροσύνης απέναντι στην κυβέρνηση» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3