Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

Κυριακές με «Μουζικουέντο»

Εικόνα του άρθρου Κυριακές με «Μουζικουέντο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/12/2019, 20:03
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους «Μουζικουέντο» της Χ. Μέγα θα ανέβει για τρεις ακόμη Κυριακές, στις 8, στις 15 και στις 22 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, από το Θέατρο Actina στον χώρο του (Άννης Κομνηνής 8). 

Tη σκηνοθεσία υπογράφει η Αθηνά Τσικνιά, που δημιούργησε και τα σκηνικά. Φωνητική διδασκαλία έχει αναλάβει η Ειρήνη Δόβα. Η πρωτότυπη μουσική είναι της Χ. Μέγα και τα κοστούμια επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Θεοδωρίδης. Παίζουν οι μουσικοί-ηθοποιοί: Ειρήνη Δόβα, Μαριαλένα Ευαγγελάκη και Χάρις Μέγα.

Λίγα λόγια για το έργο: Ζούσε κάπου, κάποτε ένας γεωργός φτωχός, μα τυχερός και τολμηρός που είδε τη ζωή του ν’ αλλάζει όταν πήρε τη μεγάλη απόφαση να επισκεφτεί τα ξακουστά τσακίδια. Το ταξίδι του ήταν μακρύ κι ο δρόμος σκοτεινός μα να’ σου μπροστά του ένας περίεργος βοσκός και ένας σκύλος φοβερός και τρομερός. Η ανάγκη του όμως τον οδήγησε μέχρι την καλύβα του τρομερού Μάγου Τσακίδα όπου οι εκπλήξεις ερχόταν η μια μετά την άλλη…

Η διάρκεια της παράστασης είναι 60’. 

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενήλικες, 7 ευρώ για τους φοιτητές και 5 ευρώ για τα παιδιά. Τηλέφωνο ταμείου 6974865401.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back