ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κυριακάτικο καθάρισμα στους πεζόδρομους του κέντρου των Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Κυριακάτικο καθάρισμα στους πεζόδρομους του κέντρου των Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2024, 14:03
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε καθαρισμό-πλύσιμο των πεζοδρόμων στο κέντρο της πόλης θα προχωρήσει ο Δήμος Ιωαννιτών την Κυριακή 21 Απριλίου.

Ο καθαρισμός θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί.

«Προκειμένου η παρέμβαση να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα και σε χρόνο που δεν θα επηρεάσει σημαντικά πολίτες και καταστηματάρχες, ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει αυτές τις μέρες τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης που δραστηριοποιούνται στους πεζόδρομους να απομακρύνουν τα τραπεζοκαθίσματά τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση

Ο καθαρισμός – πλύσιμο θα συνεχιστεί και στους υπόλοιπους πεζόδρομους της πόλης σε συνεννόηση με τις επιχειρήσεις.

«Ξεκινάμε το πλύσιμο των πεζόδρομων από το δίκτυο που υπάρχει στο κέντρο των Ιωαννίνων, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από τον Δήμο Ιωαννιτών. Θα ξεκινήσουμε από πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής με στόχο να παραδώσουμε μέσα σε λίγες ώρες καθαρούς τους πεζόδρομους στους πολίτες και τους καταστηματάρχες.

Ζητάμε τη συνεργασία των επαγγελματιών της εστίασης προκείμενου ο χώρος που καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθίσματά τους να είναι ελεύθερος και την κατανόηση του κόσμου για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να υποστούν. Το επόμενο διάστημα θα προβούμε στον καθαρισμό όλου του δικτύου των πεζοδρόμων που υπάρχουν στον αστικό ιστό της πόλης μας σε μια προσπάθεια συνολικής αναβάθμισής τους», αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Kαθαριότητας, Μάκης Χρυσοστόμου.

ΣΧΟΛΙΑ
Περαστικά μας
Και πολύ καλά θα κάνουν. Μετά ας αναλάβουν και τις πλατείες που έχουν το μαύρο τους το χάλι. Και μετά, ας περιποιηθούν και τα δεντράκια στους πεζόδρομους και στα πάρκα, όπου στους μεν πρώτους πρέπει να είσαι κάτω από 1,50 για να περάσεις, στα δε "πάρκα" τα άσπρα χνούδια των πεύκων έχουν εξαπλωθεί παντού, με κίνδυνο να μολύνουν και τα υπόλοιπα. Μην τα κόβετε επειδή δεν σας κόβει. Περιποιειθείτε τα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back