ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κωπηλασία: Πρωταθλητής για άλλη μια φορά ο ΝΟ Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Κωπηλασία: Πρωταθλητής για άλλη μια φορά ο ΝΟ Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/07/2023, 17:23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ο ΝΟ Θεσσαλονίκης ήταν ο πολυνίκης στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων, αλλά ΝΟ Ιωαννίνων ήταν ο νικητής του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας.

Η Β’ φάση ολόκληρήθηκε στην Παμβώτιδα, όπου ο ΝΟΙ σφράγισε την επικράτησή του.

Στους 12 τελικούς του προγράμματος της Κυριακής, τα πληρώματα ΝΟΘ και ΝΟΙ πρωταγωνίστησαν και οι Θεσσαλονικείς τελικά κατέκτησαν την 1η θέση στον πίνακα μεταλλίων της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων, για ένα ασημένιο παραπάνω από τους οικοδεσπότες..

Πιο συγκεκριμένα ο ΝΟΘ κατέκτησε 3 χρυσά 2 ασημένια κι ένα χάλκινο ενώ ο ΝΟΙ 3 χρυσά 1 ασημένιο και 2 χάλκινα. Πολύ κοντά και ο ΝΟΒόλου & «Αργοναύτες» που κατέκτησε 2 χρυσά κι ένα χάλκινο. 

Συνολικά, από τα 24 σωματεία που πήραν μέρος στον αγώνα τα 15 μπήκαν στον πίνακα των μεταλλίων, τον οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των σημερινών τελικών μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Ο ΝΟ Ιωαννίνων αναδείχθηκε πρωταθλητής και πολυνίκης μετά την ολοκλήρωση και των δυο φάσεων του 89ου Πανελληνίου πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας 19 μετάλλια εκ των οποίων 13 χρυσά 2 ασημένια και 4 χάλκινα. Στη 2η θέση ο ΝΟ Καστοριάς με 7-4-3 και στην 3η ο ΝΟΒΑ με 4-5-2. 

Αναλυτικά ο συνολικός πίνακας των μεταλλίων ΕΔΩ.

Και στη βαθμολογία ο ΝΟΙ συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς με 296,6 στη δεύτερη θέση ο ΝΟΘ με 193 και στη 3η ο ΝΟΚ με 186,4. 

Μπορείτε να δείτε τον πίνακα ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back