ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΚΚΕ και ΚΝΕ για τη νίκη της Πανσπουδαστικής στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου ΚΚΕ και ΚΝΕ για τη νίκη της Πανσπουδαστικής στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2023, 17:42
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

H τομεακή οργάνωση ΑΕΙ της ΚΝΕ Ιωαννίνων χαιρετίζει την επικράτηση της Πανσπουδαστικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι η Πανσπουδαστική αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη σε 11 από τους 21 Συλλόγους : Μαθηματικό, Φυσικό, Χημικό, Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Ιστορικό Αρχαιολογικό, Αρχιτεκτονική, Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, Ιατρική, Γεωπονικό (Άρτα), Πληροφορική(Άρτα)».

Είναι η Τρίτη χρονιά κατά την οποία η Πανσπουδαστική κερδίζει τις φοιτητικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και δεύτερη, που αναδεικνύεται πρώτη δύναμη πανελλαδικά.

Σημειώνεται ότι η ΔΑΠ ΝΔΦΚ αναγορεύει εαυτήν πρώτη (και) στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, κάτι που ωστόσο, δεν συμφωνεί με τα αποτελέσματα των εκλογών.

Η ΚΝΕ την «πικάρει» λέγοντας ότι «οι συνάδελφοι μαθηματικοί θα χαρούν να παραδώσουν μαθήματα βασικών αρχών αριθμητικής και στατιστικής προς τους συναδέλφους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» και παραπέμπει στις 21 Μαΐου, σε εκλογική στήριξη του ΚΚΕ.

Το δε ΚΚΕ Ιωαννίνων αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Η μεγάλη νίκη της Πανσπουδαστικής, στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας! Το ίδιο μήνυμα που έστειλε η νεολαία και στις συγκλονιστικές κινητοποιήσεις για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη. Κρύβει μέσα της μια μεγάλη δυναμική, ικανή να εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους να επιλέξουν το δρόμο της αμφισβήτησης και του αγώνα, για να έρθουν τα πράγματα αλλιώς». 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back