ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κιπ Γουίνγκερ, επίτιμος… Γιαννιώτης

Εικόνα του άρθρου Κιπ Γουίνγκερ, επίτιμος… Γιαννιώτης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/09/2018, 18:39
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ο Κιπ Γουίνγκερ, ο πάλαι ποτέ φρόντμαν των Winger, είναι συχνός επισκέπτης των Ιωαννίνων, είτε για live, είτε για… βόλτα, καθώς η φιλική και επαγγελματική σχέση του με τον Γιώργο Γάκη τον έχει κάνει οικείο πρόσωπο στην πόλη.

Στις 23 Σεπτεμβρίου επιστρέφει, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου (21.00, ελεύθερη είσοδος), με αφορμή των δεύτερων γενεθλίων του Μουσείου Αργυροτεχνίας.

Το High Enegry Acoustic Show είναι… αυτό που παίζει πλέον ο Γουίνγκερ, ένα «ψαγμένο» χαρντ ροκ, δυνατά παιγμένο είτε με ηλεκτρική υποβοήθηση, είτε με ακουστικά όργανα, βασισμένο στις πρόσφατες, πιο κατασταλαγμένες δουλειές του, αλλά και στο FM rock απώτερο παρελθόν με τους Winger.

Καλεσμένοι του ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers, αλλά και το κουαρτέτο εγχόρδων Fortissimo. Διοργανώνει το Μουσείο Αργυροτεχνίας με την υποστήριξη του Πνευµατικού Κέντρου ∆ήµου Ιωαννιτών.

O Γουίνγκερ έχει επανασυστήσει τους Winger (εκεί παίζει μπάσο και τραγουδάει), με τους οποίους παίζει στις 7 Σεπτεμβρίου σε μια συνάντηση κλασικών hair μεταλλάδων, στο Χίνκλι της Μινεσότα: Ratt, Stryper (ναι, οι γνωστοί του christian rock), Tesla, Queensryche, Skid Row κ.α.





ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back