ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το ΚΙΝΑΛ… εκτός των τειχών

Εικόνα του άρθρου Το ΚΙΝΑΛ… εκτός των τειχών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/02/2020, 16:15
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στις 14-15 Μαρτίου, θα γίνει η πανελλαδική συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και η περιφερειακή επιτροπή Ηπείρου προετοιμάζεται.

«Η συνδιάσκεψη θα ‘σφραγίσει’ τη σοσιαλιστική μας ταυτότητα και θα διατυπώσει τις απαντήσεις μας στα μεγάλα ερωτήματα σήμερα» είπε ο Νίκος Ζαρμπαλάς,  υπεύθυνος για το περιφερειακό δίκτυο Ηπείρου, στη συνεδρίαση της  περιφερειακής επιτροπής που έγινε στα Γιάννενα. Η επιτροπή επιδιώκει να ανοίξει τον διάλογο και να πετύχει τη συμμετοχή πολιτών στη διαμόρφωση των θέσεων του κόμματος.

Στη συνεδρίαση, αποφασίστηκε ότι το αντικείμενο του διαλόγου στην Ήπειρο θα είναι: «Η προοδευτική αντίληψη για τη νέα εποχή – ο δρόμος της σοσιαλδημοκρατίας», ενώ η κεντρική  περιφερειακή εκδήλωση στην Ήπειρο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου στα Γιάννενα. Επίσης, εκδηλώσεις διαλόγου θα πραγματοποιηθούν και στις άλλες πρωτεύουσες των νομών της Ηπείρου. Παράλληλα, θα γίνουν παρεμβάσεις στον Τύπο.

«Η συνδιάσκεψη δεν είναι ένα γεγονός, που θα μείνει εντός των κομματικών τειχών», είπε ο κ. Ζαρμπαλάς, αναγνωρίζοντας ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο. «Το αισιόδοξο και παρήγορο είναι ότι υπάρχουν πολλοί που αρνούνται ν’ αποξενωθούν από τις πεποιθήσεις, που τους σφράγισαν μια ολόκληρη ζωή», δήλωσε.

Τέλος ανακοινώθηκε ότι υπάρχει η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://dialogos.kinimaallagis.gr για τη συζήτηση, επί όλων των θεματικών ενοτήτων της πανελλαδικής συνδιάσκεψης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back