Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κεντροδεξιά επίσκεψη στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Κεντροδεξιά επίσκεψη στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/03/2023, 19:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε άλλη σημερινή (30/3) συνάντησή του, ο κ. Καχριμάνης υποδέχθηκε γερμανούς βουλευτές της Κάτω Σαξονίας που επισκέπτονται την Ήπειρο.

Ο κ. Καχριμάνης περιέγραψε στους επισκέπτες-τριες «τα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης της περιοχής, υπογραμμίζοντας τους βασικούς πυλώνες: τον πρωτογενή τομέα και την  παροχή υπηρεσιών, με έμφαση στον τουρισμό και τις δράσεις καινοτομίας-τεχνολογίας».

Επίσης, έκανε και την απαραίτητη αναφορά στην τουριστική προβολή της Ηπείρου, στην έκθεση Anuga, αλλά και στο αίτημα για απευθείας αεροπορική σύνδεση του Αεροδρομίου Ιωαννίνων με τη Γερμανία. «Μάλιστα, εκ μέρους της γερμανικής αποστολή εκφράστηκε η πρόθεση να συνδράμουν σε αυτή την πρωτοβουλία με την επιστροφή τους στη Γερμανία» αναφέρει η Περιφέρεια Ηπείρου στην ανακοίνωσή της.

Την αποστολή αποτελούσαν οι βουλευτές Ινές Σαμπορόφσκι (επικεφαλής), Σάντρα Γκόκελ, Στέφαν Χέσλ, Κάι Ρίτερ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κρίστιαν φον Σκρμπένσκι και Μάριαν Βεντ, διευθυντής του γραφείου Ελλάδας και Κύπρου του Ινστιτούτου Κόνραντ Αντενάουερ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3