ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το καρναβάλι Κατσικά επιστρέφει

Εικόνα του άρθρου Το καρναβάλι Κατσικά επιστρέφει
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/01/2023, 16:33
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών επιδιώκει να γίνει το καρναβάλι Κατσικά «ένα κορυφαίο αποκριάτικο γεγονός για την ευρύτερη περιοχή», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το καρναβάλι επιστρέφει λοιπόν, μετά από το… διάλειμμα της πανδημίας, με τη συνεργασία του Δήμου Ιωαννιτών, του Πνευματικού Κέντρου και της Κοινότητας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά.

«Πρόκειται για ένα πολιτιστικό γεγονός ορόσημο για την Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας και από τα μεγαλύτερα του Δήμου μας. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει ώστε να έχουμε μία αναβαθμισμένη καρναβαλική παρέλαση» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας.

Είπε επίσης ότι στα γκρουπ αλλά και σε μεμονωμένους πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν, θα δοθούν στολές.

Ο εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά Μίλτος Γήτας απεύθυνε κάλεσμα σε όλους να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, ενώ ευχαριστίες στον Δήμο απηύθυνε η εκπρόσωπος της Κοινότητας Χρύσα Κολτσίσα.

Το Καρναβάλι θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Από την 1η Φεβρουαρίου και κάθε μέρα όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά. (τηλέφωνα 6949711534, 6974410193).

Μουσική θα παίξει ο Χάρης Τσίτος ενώ την παρουσίαση θα κάνουν η Βίλιαν Στασινού και ο Μίλτος Γήτας.

Με τη λήξη της καρναβαλικής παρέλασης, στην πλατεία του Κατσικά θα ανάψει η τζαμάλα και θα στηθεί το παραδοσιακό γαϊτανάκι.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3