ΓΙΑΝΝΕΝΑ

… και στη μέση οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ

Εικόνα του άρθρου … και στη μέση οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/09/2023, 20:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι αυτοδιοικητικές περιφερειακές εκλογές στην Ήπειρο και οι εκλογές για τον/τη νέο/α πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. είχαν μια ιδιαίτερη «συνάντηση».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Στέφος προχώρησε σε μια ανάρτηση στο facebook, με την οποία καταφέρθηκε κατά της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του κόμματος. Μια κίνηση που ήρθε σε μια ιδιαίτερη συγκυρία, με το δεδομένο ότι ο «διχασμός» δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μια παράταξη που θέλει την ψήφο όλων των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Στέφος «κατέβασε» την ανάρτησή του λίγη ώρα αργότερα.

Ωστόσο, την ανάρτησή του... φρόντισε να την κρατήσει η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ηπείρου Σπύρο Ριζόπουλο, ο οποίος ζητά από την Κουμουνδούρου να αποσύρει την υποψηφιότητα του Γ. Στέφου...

Λίγο νωρίτερα, ο Θανάσης Οικονόμου (που μαζί με τον Γιάννη Στέφο ήταν συνυποψήφιοι βουλευτές στις τελευταίες εθνικές εκλογές), υποστηρικτής της υποψηφιότητας Κασσελάκη, με ανάρτησή του, είχε καταφερθεί κατά του κ. Στέφου.

Ο κ. Ριζόπουλος εκτίμησε λοιπόν ότι η παρέμβαση του κ. Στέφου αποτέλεσε μια ευκαιρία για να ζητήσει ο ίδιος την ψήφο των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. «Με τη συγκεκριμένη στάση ρίχνει νερό στο μύλο της εσωστρέφειας και της διάσπασης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και απενοχοποιεί την ψήφο των κεντροαριστερών στον κύριο Καχριμάνη σε μια επανάληψη των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019» τονίζει και επαναλαμβάνει τα περί «εξαπτέρυγου του κ. Καχριμάνη».

ΣΧΟΛΙΑ
ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Οι σοφοί πρόγονοί μας, έλεγαν: Ουδείς μωρότερος των ιατρών, εάν δεν υπήρχον οι διδάσκαλοι!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back