ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

… και μια επικύρωση του μνημονίου συνεργασίας

Εικόνα του άρθρου … και μια επικύρωση του μνημονίου συνεργασίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/03/2023, 22:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το σύμφωνο συνεργασίας που είχε υπογραφεί πριν από δύο χρόνια μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και του «Χαμόγελου του Παιδιού» επικύρωσαν σήμερα ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου και ο πρόεδρος της οργάνωσης Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Με την επικύρωση αυτή ολοκληρώθηκε το πενθήμερο δράσεων που έγινε και αφορούσε προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις παιδιών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς με τον Δήμο Ιωαννιτών επιβεβαιώσαμε μία πετυχημένη συνεργασία. Μέσα από την συνεργασία αυτή το επόμενο διάστημα θα εκπαιδεύσουμε το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας για το θέμα των εξαφανίσεων. Θέλω να σημειώσω ότι αυτό που προέχει, είναι να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της βίας» είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Ο κ. Παπαγεωργίου ανέφερε ότι «με την επικύρωση του μνημονίου συνεργασίας εξειδικεύουμε τις δράσεις που θα αναπτυχθούν σε βάθος χρόνου με βασικό γνώμονα την προαγωγή της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με το «Χαμόγελο του Παιδιού» η επόμενη δράση που θα υλοποιηθεί θα αφορά την εκπαίδευση της Δημοτικής Αστυνομίας σε θέματα εξαφανίσεων. 

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back