Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Και δεύτερο κρούσμα μέσα σε ένα 24ωρο

Εικόνα του άρθρου Και δεύτερο κρούσμα μέσα σε ένα 24ωρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2020, 19:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μέχρι πριν από λίγες ώρες, η Θεσπρωτία ήταν από τις περιοχές εκείνες της χώρας όπου δεν είχε καταγραφεί κανένα κρούσμα κορονοϊού όλους αυτούς τους μήνες.

Και μέσα σε ένα 24ωρο, δύο κρούσματα. Το πρωί, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ένα κρούσμα σε μια 52χρονη από την Παραμυθιά.

Πριν από λίγη ώρα, ανακοινώθηκε και δεύτερο κρούσμα που συνδέεται με το πρώτο. Πρόκειται για μια γυναίκα 59χρονών, η οποία είναι αδελφή της 52χρονης. Οι δύο αδελφές έμεναν μαζί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γυναίκα αυτή είναι θετική στον κορονοϊό αλλά δεν παρουσιάζει συμπτώματα μέχρι στιγμής. Οι δύο αδελφές έχουν διακομιστεί και νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

«Με τον συντονισμό της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, η ιχνηλάτηση των επαφών τους συνεχίζεται από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας  και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας. Ήδη έχουν ληφθεί άλλα έξι δείγματα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον και τον περίγυρο των δύο αδελφών και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back