ΒΙΒΛΙΟ

Κάθε μέρα, ένα βιβλίο: «Πες της» του Χρήστου Οικονόμου

Εικόνα του άρθρου Κάθε μέρα, ένα βιβλίο: «Πες της» του Χρήστου Οικονόμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/12/2023, 09:13
ΒΙΒΛΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάθε πρωί, ο Τύπος Ιωαννίνων με το βιβλιοπωλείο Αναγνώστης (Πυρσινέλλα 11) θα προτείνουν από ένα βιβλίο, μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Την έκδοση της κάθε μέρας, θα μπορείτε να τη βρείτε στον «Αναγνώστη» και στο e-shop του καταστήματος, mybook.gr

Το Πες της είναι η ιστορία μιας κούριερ που περιπλανιέται σαν αερικό σε χιονισμένα βουνά και ασημένιες θάλασσες, σε δρόμους άδρομους, απέραντους, χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς σημάδια και χαρακιές, μπαινοβγαίνει σε μεζονέτες με εσωτερικό ασανσέρ και πολυκατοικίες χωρίς ασανσέρ, και κάνει παραδόσεις σε καλούς και κακούς ανθρώπους, αγενείς και ευγενικούς, βασανισμένους και καλοζωισμένους – σε ανθρώπους που μοιάζουν έτοιμοι να βάλουν τα κλάματα κι άλλους που μοιάζουν να μην ξέρουν τι θα πει κλάμα.
Μια ιστορία ειπωμένη με γλώσσα που πότε αντιλαλεί και πότε σωπαίνει, ευφραίνεται και συστέλλεται, κρύβεται και φανερώνεται, παλεύοντας ν’ ακολουθήσει τα ματωμένα χνάρια που αφήνουν οι άνθρωποι και τα πράγματα στο χιόνι.
Μια ιστορία για το μυστήριο, τον πόνο, την τραγικότητα, την τρέλα, αλλά και την ανθρωπιά, την ελπίδα, την κρυμμένη ομορφιά και την ποίηση της σύγχρονης ζωής.


Βρείτε το βιβλίο εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back