ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ιωάννινα_2023: Ο… Οδυσσέας και ο Δήμος Ιωαννιτών

Εικόνα του άρθρου Ιωάννινα_2023: Ο… Οδυσσέας και ο Δήμος Ιωαννιτών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/06/2022, 12:29
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η δημοτική ομάδα της παράταξης Ιωάννινα_2023 συνεδρίασε στην Κρύα, συνεχίζοντας την προεκλογική προετοιμασία καθώς συνάντησε τους πολίτες που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των τοπικών κοινοτήτων της παράταξης, στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η επικεφαλής Τατιάνα Καλογιάννη σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για κάθε δημοτική παράταξη και δεν επιτρέπεται κανενός είδους εφησυχασμός» και πρόσθεσε μια... παραβολή: «Μνηστήρες δηλώνουν και θα δηλώσουν πολλοί, πλην όμως Οδυσσέας αυτή τη φορά δεν θα αναδειχθεί ο συγκυριακά τυχερός ή ο γητευτής των φωτογραφικών καμερών. Θα αναδειχθεί αυτός που έχει δικό του γερό σκαρί και ξέρει να το κουμαντάρει σε κάθε καιρική συνθήκη, για συγκεκριμένο προορισμό. Το ταξίδι με βάρκα την ελπίδα δεν ταιριάζει στις απαιτήσεις του Δήμου μας σήμερα, όσο και να εξυπηρετεί τις επιδιώξεις οποιουδήποτε».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, στη συνάντηση «αποτυπώθηκε η καθολική απογοήτευση για τις επιδόσεις της δημοτικής αρχής της τρέχουσας περιόδου, όσο και οι θετικές κριτικές που καταγράφονται σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας για το περιεχόμενο και  τη συνέπεια των θέσεων της δημοτικής παράταξης Ιωάννινα_2023, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back