Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ήττα με 10 για τον ΠΑΣ

Εικόνα του άρθρου Ήττα με 10 για τον ΠΑΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/12/2016, 23:38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίζοντας με 10 παίκτες για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε 2-0 από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο Λίλα πήρε δεύτερη κίτρινη (η πρώτη ήταν υπερβολική) στη φάση που έκανε φάουλ στον Φορτούνη, στο 41’.

Νωρίτερα, ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, παρότι κατέβηκε με αμυντικό στήσιμο. Ο Μαμπουλού όμως έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Λεάλι μόλις στο 4’. Από την άλλη, ο Περιστερίδης αποσόβησε σίγουρα γκολ σε κεφαλιά του Καρντόσο και φάουλ που η μπάλα χτύπησε στον Μαμπουλού.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός είχε ακόμα μεγαλύτερη ώρα την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα. Στη φάση του 68’ όμως τα στόπερ του ΠΑΣ «κοιμήθηκαν» και ο Καρντόσο με προβολή άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, ο ΠΑΣ έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Κόντε στο 89’, αλλά το σουτ του πήγε πάνω στον Λεάλι. Το 0-2 έκανε ο Σεμπά στο 92’ με «λόμπα» έξω από την περιοχή που κρέμασε τον Περιστερίδη.

Ο αγωνιστικός χώρος των «Ζωσιμάδων» δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες να παίξει κάτω τη μπάλα, όντας σε κάκιστη κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back