δεη πισω tc1
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H ψηφιακή Τράπεζα Πειραιώς στις γιορτές

Εικόνα του άρθρου H ψηφιακή Τράπεζα Πειραιώς στις γιορτές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/12/2021, 18:30
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H Τράπεζα Πειραιώς παρέχει τις εξής εφαρμογές, προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του winbanking:

 

  • Mέσω της υπηρεσίας winbank web banking, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης πιστωτικής κάρτας (eCard) χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά και η παραλαβή στη διεύθυνση που έχει ορίσει ο πελάτης.
  • Επίσης, μέσω της ίδιας υπηρεσίας υπάρχει η δυνατότητα άμεσης απόκτησης της χρεωστικής κάρτας (Έκδοση & επανέκδοση χρεωστικής κάρταςτης Τράπεζας Πειραιώς για καθημερινές συναλλαγές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα.
  • Ηλεκτρονικά μπορεί να γίνει άμεσα η αλλαγή PIN της κάρτας (e-PIN καρτών), τόσο από το winbank web banking όσο και από το mobile app. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, απαιτείται συναλλαγή ερώτησης υπολοίπου σε οποιοδήποτε ATM.
  • Οι έκτακτες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν την εορταστική περίοδο καλύπτονται γρήγορα και με ένα κλικ, μέσω του πρώτου online καταναλωτικού δανείου (e-loan ), που δημιούργησε και προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, για ποσά αίτησης από 500 ευρώ έως 15.000 ευρώ. Η αίτηση καταχωρείται ηλεκτρονικά μέσω winbank web banking και μετά την αξιολόγηση του αιτήματος, υπογράφονται ψηφιακά τα συμβατικά έγγραφα με εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή και τα χρήματα πιστώνονται αυτόματα στον λογαριασμό.
  • Οι κάτοχοι των καρτών καρτών Visa & Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να πραγματοποιούν ασφαλείς ανέπαφες πληρωμές μέσω winbank pay, Apple Pay, Garmin Pay και Fitbit Pay. Οι πληρωμές γίνονται πιο εύκολες και γρήγορες από ποτέ μέσω των smartphone ή smartwatch συσκευών.
  • Mέσω της υπηρεσίας winbank web banking και winbank mobile app Instant Payments μπορεί να γίνει την εορταστική περίοδο μεταφορά χρημάτων σε συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα στην Ελλάδα και σε χώρες του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε ευρώ (SEPA) την ίδια στιγμή, Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, όλο το χρόνο. Τα χρήματα καθίστανται διαθέσιμα στον δικαιούχο μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back