Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μέρα της μαρμότας

Εικόνα του άρθρου Η μέρα της μαρμότας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/11/2022, 22:57
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ έχασε στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο με 2-1, παρουσιάζοντας μια μικρή παραλλαγή της φετινής του εικόνας. Προσπάθησε ένα ολόκληρο ημίχρονο, απείλησε κάποιες φορές, αλλά στην επανάληψη δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ντέλετιτς απειλούσε, για τους γηπεδούχους, αλλά ο ΠΑΣ είχε την πολύ καλή ευκαιρία στο 20ο λεπτό, όταν ο Παμλίδης έστειλε τη μπάλα άουτ με ψαλιδάκι, από την κόψη της μικρής περιοχής.

Στο 45 ο Ντέλετιτς μπήκες στην περιοχή, έκανε τις ντρίμπλες και πήγε να «κρεμάσει» τον Αθανασίου, που αντέδρασε σωστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα πήγαν από νωρίς άσχημα για τον ΠΑΣ. Στο 47’ ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά σχεδόν εξ επαφής και άνοιξε το σκορ, μετά τη σέντρα του Λούνα. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα, τα δικά του και της ομάδας του και μάλιστα, ενώ ο ΠΑΣ είχε ανέβει και πίεζε. Στο 69’ ο Αθανασίου έσωσε το 3-0.

Αντίδραση υπήρξε τελικά στο 81’ με το συνήθη υπόπτο των τελευταίων εβδομάδων, Κρίστιαν Μπάλαν. Ο πιο κλασικός φουνταριστός που έχει ο ΠΑΣ, πήρε την ωραία πάσα από τον Μορέιρα και πέρασε τον Κλέιμαν, για να μειώσει σε 2-1.

Ο ΠΑΣ είχε ακόμα «σφυγμό», απείλησε αλλά ο Παμλίδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στο 91’ και έτσι δεν ισοφάρισε...

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης (9’ Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεθκίδα (46’ Νοκιέρ), Φερνάντες (80’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (86’ Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (86’ Πίρινεν).

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (64’ Μπάλαν), Τζίμας, Μέντες, Ροσέρο, Παμλίδης.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back