ΓΙΑΝΝΕΝΑ

H καμπάνια στήριξης του Τύπου Ιωαννίνων συνεχίζεται

Εικόνα του άρθρου H καμπάνια στήριξης του Τύπου Ιωαννίνων συνεχίζεται
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/01/2024, 19:30
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Τύπος Ιωαννίνων typos-i.gr, είναι ένα ανεξάρτητο, αυτοδιαχειριζόμενο μέσο ενημέρωσης στα Γιάννενα, με τρεις εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι δεδομένο στα ΜΜΕ.

Είναι επίσης ένα μέσο ενημέρωσης που βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στους αναγνώστες και τις αναγνώστριές του.

Εδώ και ένα περίπου μήνα είναι σε εξέλιξη η καμπάνια στήριξης του typos-i.gr μέσω της πλατφόρμας δημιουργών Patreon

Κάνοντας μια συνδρομή μέσω του Patreon, με 5 ευρώ το μήνα, στηρίζετε την ύπαρξη του typos-i.gr και όλων των πραγμάτων που φτιάχνουν οι άνθρωποί του.

Από τις καθημερινές ειδήσεις και την ενημέρωση, μέχρι τις εκδόσεις, τα ντοκιμαντέρ κ.ο.κ.

Όλα αυτά γίνονται από εμάς, από τη μοναδική μας δουλειά. Δεν υπάρχουν «δεύτερες δουλειές».

Μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση είναι μεγάλη και συγκινητική.

Μια πρώτη, συμβολική ανταπόδοση στη στήριξη που μας παρέχετε, είναι ένα μικρό δώρο που συνοδεύει κάθε νέα συνδρομή (αλλά και τους παλιότερους-ες συνδρομητές).


Για να κάνετε τη συνδρομή, πατήστε το κόκκινο «κουμπί» στο τέλος του άρθρου που γράφει «patreon» ή απλά, τον εξής σύνδεσμο: https://www.patreon.com/TyposI


  • Μέσω του Patreon, μιας πλατφόρμας στήριξης δημιουργών περιεχομένου, θα μπορείτε να βλέπετε είτε αποκλειστικό περιεχόμενο, άρθρα που ανεβαίνουν μόνο εκεί δηλαδή και όχι δημόσια, είτε να έχετε πρόσβαση νωρίτερα από τη δημόσια δημοσίευσή τους σε podcasts, ψηφιακά έντυπα, είτε να συμμετέχετε σε κληρώσεις για θεάματα που γίνονται στα Γιάννενα.
  • Επίσης, μπορείτε εκεί να δείτε όλο το ντοκιμαντέρ By the Lake, για τη μουσική σκηνή των Ιωαννίνων μεταξύ 1975-1995, αλλά και να κατεβάσετε τρεις ψηφιακές εκδόσεις του Τύπου Ιωαννίνων.
  • Επιπλέον, κάθε συνδρομητής-τρια θα λάβει έναν κωδικό έκπτωσης για τον επόμενο τόμο «25+1 ρετρό ιστορίες» που θα κυκλοφορήσει το 2024.

Ουσιαστικά, μέσω του Patreon, κάνετε μια πάγια εντολή για κάθε μήνα. Αν έχετε πρόβλημα στην εγγραφή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με mail ή στο messenger της σελίδας του Τύπου στο facebook, για πληροφορίες.

Ή, μπορείτε να συμβουλευτείτε το παρακάτω βίντεο:ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back