ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ημέρα Καριέρας επιστρέφει στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Η Ημέρα Καριέρας επιστρέφει στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/11/2023, 18:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η «Ημέρα Καριέρας» επιστρέφει ένα χρόνο μετά στα Γιάννενα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 18:00, στο ξενοδοχείο Du Lac.

Όπως ανακοίνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 35 επιχειρήσεις με περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας.

Οι αναζητούντες εργασία θα μπορούν να συνομιλήσουν με τα στελέχη των επιχειρήσεων χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού και έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ώρα επισκεψιμότητας (timeslot), ώστε να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις κατά την προσέλευσή τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-loannina

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν επί τόπου, επιλέγοντας από τις θεματικές:

  • Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό
  • Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη
  • Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα
  • Τα Κοινωνικά Δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας

Παράλληλα, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων & Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3