Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 15-11-2019, 16:18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 19.30 στο Τεχνολογικό Πάρκο, η ΓΣΕΒΕΕ και το Ινστιτούτο Μικρών επιχειρήσεων, διοργανώνουν την εκδήλωση-προβολή ντοκιμαντέρ «100 χρόνια ΓΣΕΒΕΕ και μικρές επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ισνάφ-Η ιστορία μας είναι η ιστορία της χώρας».

Είναι μια εκδήλωση που εντάσσεται στα 100 χρόνια ζωής της συνομοσπονδίας.

«Εκατό χρόνια κατά τα οποία η χώρα μας έζησε νίκες και ήττες, επιτεύγματα και καταστροφές, πόλεμο και ειρήνη, πολιτικές και κοινωνικές αναστατώσεις και αλλαγές, περιόδους οικονομικής ανάπτυξης και βαθιές κρίσεις. Εκατό χρόνια που ισοδυναμούν με κάτι περισσότερο από τρείς γενιές επιχειρηματικότητας στον νότο της Ευρώπης όπου ο ρόλος και η σημασία των μικρών επιχειρήσεων ήταν και παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σημαντικός για την οικονομία και την κοινωνική συνοχή» όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και πρόεδρος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς και θα παρουσιαστεί το ιστορικό ντοκιμαντέρ «Ισνάφ (το Συνάφι, η Συντεχνία, η Ένωση): Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία της Χώρας μας!»200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
solidus