ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H «Δωδώνη» για πρώτη φορά στη Food Expo

Εικόνα του άρθρου H «Δωδώνη» για πρώτη φορά στη Food Expo
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/03/2022, 16:16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για πρώτη φορά η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» πήρε μέρος στην έκθεση Food Expo, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην νοτιοανατολική Ευρώπη, που έγινε στην Αθήνα, 12-14 Μαρτίου.

Στην έκθεση πήραν μέρος πάνω από 50 χώρες από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας πάνω από 100 κωδικούς. Η «Δωδώνη» έδωσε βάρος στην περαιτέρω ενίσχυση της εξαγωγικής της δραστηριότητας, δίνοντας «διαπιστευτήρια» στους επισκέπτες με προϊόντα, τα οποία είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στις αγορές του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της «Δωδώνης» ήταν νέα σειρά φυτικών προϊόντων Plant’d, καθώς και τα DODONI Cheese Heavenly Thins.

Ο Βασίλης Βροχίδης, διευθυντής εξαγωγών της γαλακτοβιομηχανίας, τόνισε μεταξύ άλλων: «Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχαμε τη δυνατότητα να συστήσουμε στους επισκέπτες το ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας μαζί με νέα λανσαρίσματα που υλοποιήσαμε το τελευταίο διάστημα. Η ‘Δωδώνη’ αποτελεί συνώνυμο των προϊόντων υψηλής ποιότητας και είμαστε περήφανοι που πρεσβεύουμε την ελληνική αριστεία διεθνώς.»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back