ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η δημοτική αρχή κατεβαίνει στις εκλογές

Εικόνα του άρθρου Η δημοτική αρχή κατεβαίνει στις εκλογές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2023, 21:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι πρακτικά, Γιάννενα Νέα Εποχή και Γιάννενα Τώρα συμπεριφέρονται ως ενιαίο πολιτικό σώμα.

Τώρα είναι και επίσημο και απορροφούν μάλιστα και τους μέχρι πρότινος ανεξάρτητους, αντιδημάρχους Γιάννη Αϊβατίδη και Αριστείδη Παππά (που εκλέχτηκαν με την παράταξη Ιωάννινα_2023 και κατόπιν, αποχώρησαν) και τη Γιαννούλα Μαμακή που αποχώρησε από την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία του Νίκου Γκόντα.

Στο όνομα της παράταξης δεν χώρεσε το… «Τώρα». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα διατηρηθεί το έμβλημα της παράταξης Μπαρτζώκα και το όνομα της παράταξης του αποβιώσαντος δημάρχου, Μωυσή Ελισάφ.

Στόχος είναι η κοινή κάθοδος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Μάλιστα, στις 8 Μαΐου θα διοργανώνει και ανοιχτή συγκέντρωση, όπου ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου, θα θέσει τους στόχους της παράταξης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και «το όραμα της παράταξης για την πόλη του 2028», κάτι που μπορεί να εκληφθεί και δήλωση για τη θέση του επικεφαλής.

«Με την ένωση αυτή γίνεται αντιληπτό πως μέσα από το διάλογο και τη συνεννόηση δύνανται να αντιμετωπιστούν οι αυξανόμενες ανάγκες και τα σύνθετα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Προβλήματα που μπορεί να επιλυθούν όταν οι συνεργασίες έχουν στόχο τον πολίτη και όχι προσωπικές φιλοδοξίες» αναφέρει μεταξύ άλλων στην πρώτη της ανακοίνωση, η νέα παράταξη, που έχει νέα γραμματεία:

1.Αμπατζίδη Διονυσία, Δ.Ε. Ανατολής

2.Βαβάτσικος Μάριος, Δ.Ε. Ιωαννίνων

3.Ιορδανίδης Σταύρος, Δ.Ε. Περάματος

4.Κάππη Αφροδίτη, Δ.Ε. Ιωαννίνων

5.Δεληκούρα Ρένα, Δ.Ε. Παμβώτιδας

6.Μακρή Έφη, Δ.Ε. Ιωαννίνων

7.Ντούλια Πέρση, Δ.Ε. Ιωαννίνων

8.Σκούρτης Δημήτρης, Δ.Ε. Ιωαννίνων

9.Σταμάτης Βασίλης, Δ.Ε. Ιωαννίνων

10.Σταύρου Κώστας, Δ.Ε. Μπιζανίου

11.Χαρατσάρη Άγγυ, Δ.Ε. Νήσου

Αναπληρωματικά μέλη:

Αλεξίου Θοδωρής, Λισγάρα Κατερίνα, Μπετούνη Εύη και Τσέλιου Ρούλα.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back