NEA THΣ ΑΓΟΡΑΣ

Great place to work πιστοποίηση στο «Πλαίσιο»

Εικόνα του άρθρου Great place to work πιστοποίηση στο «Πλαίσιο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/10/2024, 09:01
NEA THΣ ΑΓΟΡΑΣ

Το «Πλαίσιο» αναδείχθηκε ως Great Place to Work certified, ως εταιρία με «ιδανικό περιβάλλον εργασίας». Η εταιρία έλαβε την αντίστοιχη πιστοποίηση και το 2023, έχει διακριθεί στη λίστα του Best Workplaces δύο φορές, καταλαμβάνοντας την 4η θέση το 2019 και την 7η το 2017 ενώ το 2024 βρέθηκε στην 8η θέση, στη λίστα Best Workplaces for Women στην Ελλάδα.

Η πιστοποίηση Great Place to Work πραγματοποιείται σε συνεργασία με το τμήμα Εφαρμοσμένης Έρευνας του ALBA Graduate Business School. Οι ίδιοι οι #plaisiopeople συμμετείχαν στην έρευνα, αποτυπώνοντας όλα εκείνα τα στοιχεία που τους επιτρέπουν να είναι χαρούμενοι και δημιουργικοί, να εξελίσσονται και να μεγαλώνουν μέσα στο Πλαίσιο.

«Η Πλαίσιο συνεχίζει και θα συνεχίσει να προσφέρει στους #plaisiopeople, τους 1600 εργαζομένους της, που απασχολούνται στα καταστήματα, στα κεντρικά γραφεία, στην εξυπηρέτηση πελατών, στις πωλήσεις B2B και τα logistics, όλα αυτά που τους κάνουν χαρούμενους στη δουλειά τους. Όλα αυτά, δηλαδή, που κάνουν και την ίδια την εταιρεία ένα Great Place to Work» αναφέρει η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

Η στρατηγική της για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες: ανοιχτή επικοινωνία, ενδυνάμωση, προσανατολισμός στη γνώση και επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτοί οι πυλώνες συνθέτουν μια εταιρική κουλτούρα που βασίζεται στην ικανοποίηση, τη συμπερίληψη και την ισότητα, οδηγώντας την Πλαίσιο σε διακρίσεις για το περιβάλλον εργασίας που παρέχει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back