Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γιαννιώτικο Σαλόνι: Απομάκρυνση των κατασκευών μετά τη φωτιά

Εικόνα του άρθρου Γιαννιώτικο Σαλόνι: Απομάκρυνση των κατασκευών μετά τη φωτιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/08/2021, 16:59
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στην άμεση απομάκρυνση όλων των υλικών προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών μετά τη φωτιά που προκλήθηκε στη διάρκεια της νύχτας στο Πάρκο Πυρσινέλλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών, στον χώρο βρέθηκαν το πρωί οι αντιδήμαρχοι Kαθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Αριστείδης Παππάς και Γιώργος Λώλης ενώ στη συνέχεια παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν, περιορίζονται στις κατασκευές που είχαν γίνει κατά το παρελθόν στη λίμνη πίσω από το κεντρικό κτίριο, καθώς η άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς.

Ο δήμαρχος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα αίτια που προκάλεσαν την φωτιά επισημαίνοντας την ανάγκη πλήρους διερεύνησης ενώ ζήτησε τη συνέχιση των περιπολιών και της περιφρούρησης από την Αστυνομία.

«Το Πάρκο Πυρσινέλλα αποτελεί πνεύμονα για το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην προστασία του. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για ό,τι συνέβη στη διάρκεια της νύχτας και παράλληλα τις ευχαριστίες μας προς τις αρχές που κινητοποιήθηκαν άμεσα και προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς πριν αυτή επεκταθεί και προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά», σημείωσε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος.

Oι κατασκευές που κάηκαν, ήταν εγκαταλελειμμένες εδώ και πολλά χρόνια. Είχαν γίνει από τους διάφορους μισθωτές που είχαν περάσει στο παρελθόν από το Γιαννιώτικο Σαλόνι. Και συνέχισαν να παραμένουν εκεί... 




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back