Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για το τελευταίο βήμα

Εικόνα του άρθρου Για το τελευταίο βήμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/04/2019, 01:17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Για το τελευταίο ματς της κανονικής σεζόν πηγαίνει ο ΠΑΣ WBC στην Κατερίνη. Εκεί θα παίξει με τον Πιερικό/Αρχέλαο (ρεκόρ 7-14) και χρειάζεται μια τελευταία νίκη για να μπει στα μπαράζ ανόδου στην Α1.

Μετά τις μεγάλες νίκες με Πυλαία, Άρη και Νέο Ρύσιο, η ομάδα του Γιώργου Σιαμέτη έχει αλλάξει για τα καλά τους αρχικούς της στόχους. Όταν ξεκινούσε η χρονιά θα προσπαθούσε να μείνει στην κατηγορία, αλλά τώρα, όπως ήρθαν τα πράγματα, θέλει να… φύγει από αυτή, με προορισμό την Α1.

«Την Κυριακή κλείνει μια ονειρεμένη χρονιά για την ομάδα. Σαν χτες μας φαίνεται που ξεκινούσαμε την προετοιμασία. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κυριακή τον Πιερικό, θα είναι η καλύτερη μπασκετική χρονιά σε όλη τη σύγχρονη ιστορία αυτής της ομάδας» τόνισε ο κ. Σιαμέτης και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί όμως, με θέληση, για να κερδίσουμε το ματς. Παίζουμε με μια ομάδα που την ξέρουμε χρόνια, μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, με αξιοπρεπέστατους ανθρώπους, είναι από τα αγαπημένα σωματεία. Ο προπονητής της είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και δουλεύει με τα μικρά παιδιά με θέληση και πάθος, ακολουθώντας το μοντέλο που ακολουθούμε και εμείς».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back