Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Για γυναίκα, καλή είναι» με την Ήρα Κατσούδα

Εικόνα του άρθρου «Για γυναίκα, καλή είναι» με την Ήρα Κατσούδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/11/2019, 12:12
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη δεύτερη σόλο παράστασή της με τίτλο «Για γυναίκα, καλή είναι» θα παρουσιάσει η stand up comedian Ήρα Κατσούδα στα Γιάννενα και το Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14) την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 21:00.

Η παράσταση διαθέτει ιστορίες βγαλμένες από την καθημερινότητα (ή περίπου). Ποια ήταν η πηγή έμπνευσης; Όπως αναφέρει η δημιουργός σε σχετικό σημείωμα: «Κάποιοι θεατές που στο τέλος της παράστασης θεωρούν σκόπιμο να μοιραστούν μαζί σου τη σκέψη τους ότι ‘Μπράβο, για γυναίκα καλή είσαι’. Και μετά σου γυρίζει το μάτι. Ε, και μετά το κάνεις παράσταση!».

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σ’ όλη την Ελλάδα. Το 2017-2018 παρουσίασε τη σόλο της παράστασης με τίτλο «Χωρίς Γλουτένη». Σε συνεργασία με τον Ανδρέα Πασπάτη παρουσίασαν το 2014 το πρώτο stand up comedy battle στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παράστασης «Ο καθένας τα δικά του», ενώ το 2016 το πρώτο ζωντανό stand up comedy talk show «The Comedians» (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης). Είναι από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης, ενώ έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάμος». Έχει εργαστεί και ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφημίσεων.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στο ταμείο και 8 ευρώ στην προπώληση η οποία γίνεται καθημερινά στο Θέατρο Έκφραση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back