ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γ. Στέφος: Με ενωτικό πνεύμα πλέον για Κασσελάκη

Εικόνα του άρθρου Γ. Στέφος: Με ενωτικό πνεύμα πλέον για Κασσελάκη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/09/2023, 18:59
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε μια ανακοίνωση που χαρακτηρίζεται από ενωτικό πνεύμα, προχώρησε ο Γιάννης Στέφος, πρώην βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου, μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη.

H σχετικά άμεση ανακοίνωση του κ. Στέφου σχετίζεται και με το γεγονός ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης είχε εκτεθεί πριν από λίγο καιρό στο εκλογικό κοινό, όταν και προχώρησε σε ανάρτηση στο fb κατά του Κασσελάκη την οποία αργότερα «κατέβασε». Η ανακοίνωσή του αυτή επιδιώκει προφανώς και να αποκλιμακώσει την όποια ένταση δημιουργήθηκε τότε εντός του χώρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κανείς και καμιά δεν μπορεί να αγνοήσει το αποτέλεσμα. Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκινάει καινούργιος κύκλος με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη. Του εύχομαι ολόψυχα δύναμη στον κορυφαίο ρόλο που κλήθηκε να υπηρετήσει» αναφέρει ο κ. Στέφος.

Συνεχίζει λέγοντας ότι ο ίδιος «σταθερός στις αξίες της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου που υπηρέτησα σ’ όλη τη ζωή μου, το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και τώρα μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ώστε να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στους πολίτες της χώρας  μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τον κόσμο της εργασίας, τους νέους και τις νέες, όσους και όσες αναζητούν μια άλλη προοπτική για τον τόπο μας, για την προστασία της εργασίας και τα εργασιακά δικαιώματα, για το κοινωνικό κράτος […]».

Ο κ. Στέφος κλείνει την ανακοίνωσή του λέγοντας ότι «οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι η πρώτη από τις μάχες που πρέπει να κερδηθεί και σ’ αυτόν τον αγώνα κανείς μας δεν περισσεύει».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back