Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

«Frida Κι Άλλο» στην «Έκφραση»

Εικόνα του άρθρου «Frida Κι Άλλο» στην «Έκφραση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/02/2019, 19:33
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Fly Theatre έρχονται για δεύτερη φορά στα Γιάννενα στο Θέατρο «Έκφραση» µε την παράσταση «Frida Κι Άλλο», μια παράσταση που βασίζεται στη ζωή και το έργο της μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo. Η «Frida Kι Άλλο» θα ανέβει από 2 έως 4 Μαρτίου, στις 21:15, στην «Έκφραση» (Αραβαντινού 14).

Η πολυµεσική  αυτή παράσταση, σε κείµενο Κατερίνας Δαµβόγλου, αξιοποιεί τις αρχές των Fly Theatre – προσήλωση στον χώρο, τον ρυθµό, το σώµα και το θεατρικό παιχνίδι – για να ζωντανέψει τη ζωή της Frida Kahlo. Η παράσταση πραγµατεύεται την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισµούς και τον πόνο που την ώθησαν να δηµιουργήσει ένα σύµπαν που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος. Η Κατερίνα Δαµβόγλου ενσαρκώνει τη μεξικανή ζωγράφο. Ο Robin Beer δηµιουργεί ζωντανά ήχο και εικόνες µέσα από προβολή live video χτίζοντας τον κόσµο γύρω της.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 85 λεπτά.

Τιµές εισιτηρίων: Προπώληση:12€ κανονικό | 10€ φοιτητών, ανέργων, Α.με.Α. Προπώληση εισιτηρίων: στο ταµείο του Θεάτρου, Sherlock Coffee Maker, viva.gr. Πληροφορίες: 2651 554505.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back