Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στον Κατσικά

Εικόνα του άρθρου Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στον Κατσικά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/07/2022, 01:22
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, όπως αποκαλείται, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά στις 8 και 9 Ιουλίου, στις 21:00, στην πλατεία του Κατσικά. Το φεστιβάλ επανέρχεται μετά από δύο χρόνια.

Τις δύο αυτές ημέρες θα παρουσιαστούν στη σκηνή παιδικά, εφηβικά αλλά και τμήματα ενηλίκων από την Ελλάδα. Την παρουσίαση του φεστιβάλ έχει αναλάβει ο Μίλτος Γήτας.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται φέτος σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών, του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και της Δημοτικής Κοινότητας Κατσικά.

Τα χορευτικά συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν, είναι: Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά, Μορφωτικός Σύλλογος Θεσπρωτικού, Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρύας, Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανιάς Ιωαννίνων, Λαογραφικός Όμιλος «Ντόπιοι» Μαστοροχωρίων και Κόνιτσας, Πολιτιστικός Σύλλογος Λούτσας, Πολιτιστικός-Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής, Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης «Άγιος Γεώργιος Εξ Ιωαννίνων», Πολιτιστικός Σύλλογος Κρόκου «Ιωακείμ Λιούλιας» και Σύλλογος Σερραίων Θέρμης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back