Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το «ευχαριστώ» του Γ. Τσίμαρη και μια δέσμευση

Εικόνα του άρθρου Το «ευχαριστώ» του Γ. Τσίμαρη και μια δέσμευση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/05/2023, 15:17
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Γιάννης Τσίμαρης, γιατρός και δημοτικός σύμβουλος (και πρώην αντιδήμαρχος Ιωαννίνων), είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη Βουλή, όπως προκύπτει τουλάχιστον από τα αποτελέσματα του α' γύρου των εκλογών και από την κατανομή των εδρών στο νομό Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Τσίμαρης παίρνει 4.679 ψήφους (υπολείπεται ένα ακόμη τμήμα, το εφετειακό).

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Τσίμαρης αναφέρεται καταρχάς στο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ. «Ο στόχος του ισχυρού διψήφιου ποσοστού για το κόμμα σε πανελλαδικό επίπεδο επιβεβαιώθηκε στην κάλπη με την επιλογή στήριξης των πολιτών στην πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη και στα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη τη χώρα» επισημαίνει.

Παράλληλα στέλνει μήνυμα για τον β’ γύρο των εκλογών.

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και η ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυσή του στον β’ γύρο των εκλογών, θα αποτελέσουν το μοναδικό πολιτικό αντίβαρο στη νεοφιλελεύθερη πολιτική της Ν.Δ και στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που καταψηφίστηκε ως πολιτική πρόταση από τη συντριπτική πλειονότητα του εκλογικού σώματος. Η κεντροαριστερά αναζητά το νέο της βηματισμό στην Ελλάδα και σε αυτό το μεγάλο στοίχημα το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δηλώνει ήδη το παρών, με υπευθυνότητα, σαφή και ρεαλιστικό προγραμματικό λόγο και αξιοπρέπεια» τονίζει.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο κ. Τσίμαρης εκφράζει το ευχαριστώ του σε όσους και όσες τον ψήφισαν και τον ανέδειξαν πρώτο. «Το μόνο για το οποίο μπορώ σήμερα να δεσμευτώ, είναι ότι θα προσπαθήσω να δικαιώσω την επιλογή τους και να φανώ αντάξιος της υποστήριξής τους στο πρόσωπό μου» υπογραμμίζει σε δήλωσή του.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους ψηφοφόρους που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ, ανεξαρτήτως ψήφου στο πρόσωπό του, όπως και τους συνυποψηφίους του και τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων για τον προεκλογικό αγώνα που έγινε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back