ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Έτοιμοι-ες για τη Δευτέρα

Εικόνα του άρθρου Έτοιμοι-ες για τη Δευτέρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/08/2019, 14:13
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επίσημα πλέον, οι 47 εργαζόμενοι και εργαζόμενες της προκήρυξης 3Κ/2018 που θα στελεχώσουν την υπηρεσία της καθαριότητας, είναι στο δυναμικό του Δήμου Ιωαννιτών.

Οι νέοι υπάλληλοι ορκίστηκαν Παρασκευή 30 Αυγούστου το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρουσία του δημάρχου Θωμά Μπέγκα και του γενικού γραμματέα του Δήμου, Κώστα Μπαμπασίκα.

«Εμείς χαιρόμαστε που σας καλωσορίζουμε σήμερα στο Δήμο Ιωαννιτών και που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους πόρους για να δημιουργηθούν αυτές οι 47 θέσεις εργασίας σε έναν δύσκολο και νευραλγικό τομέα του Δήμου, όπως είναι αυτός της καθαριότητας» τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

«Αυτό που θέλω να έχετε στο νου σας πάντα είναι πως οι υπηρεσίες που θα κληθείτε να παρέχετε είναι προς τους πολίτες της πόλης και η ποιότητα ζωής τους εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα των δικών σας υπηρεσιών. Θέλω να σκέφτεστε ότι η δική σας δουλειά έχει πρώτα απ’ όλα αντίκτυπο στις δικές σας οικογένειες, ότι εργάζεστε δηλαδή για να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής οι δικοί σας άνθρωποι» πρόσθεσε, αναφερόμενος και στις ελλείψεις προσωπικού, αλλά και στην προσφορά των εργαζόμενων της καθαριότητας.

¨Προφανώς ο εργαζόμενος έχει δικαιώματα και πρέπει να τα υπερασπίζεται, έχει όμως και υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες μας που περιμένουν από μας να τους προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Καλή αρχή σε όλους», κατέληξε ο κ. Μπέγκας, λέγοντας ακόμα ότι «ο ίδιος και η παράταξή του, από τη θέση της αντιπολίτευσης πια, θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων για να υπερασπιστεί τα δίκαια αιτήματά τους».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back