ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εταιρικό δώρο: η σημασία του στο μάρκετινγκ της επιχειρήσης

Εικόνα του άρθρου Εταιρικό δώρο: η σημασία του στο μάρκετινγκ της επιχειρήσης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/03/2023, 17:00
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το εταιρικό δώρο είναι μία πράξη ενίσχυσης των επιχειρηματικών σχέσεων. Δίνεται σε πελάτες, υπαλλήλους και συνεργάτες ως ένδειξη εκτίμησης, ως χειρονομία καλής θέλησης. Τα τελευταία χρόνια, η τάση προς μοναδικά και εξατομικευμένα δώρα έχει αποκτήσει μια διαφορετική δυναμική. Οι διαδικτυακοί αγοραστές αναζητούν δώρα που δεν είναι μόνο χρήσιμα αλλά και αξιοπρόσεχτα. Είναι δώρα που αντικατοπτρίζουν τις αξίες και την επωνυμία της επιχείρησης.

Ακολουθούν ορισμένες τάσεις και ιδέες σχετικά με τα πιο δημοφιλή επιχειρηματικά και εταιρικά δώρα στο διαδίκτυο:

Ατομικά δώρα

Τα εξατομικευμένα δώρα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στον επιχειρηματικό κόσμο. Αυτά τα δώρα είναι μοναδικά και προσαρμόζονται στις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα του παραλήπτη. Η εξατομίκευση μπορεί να είναι μία απλή προσθήκη του ονόματος κάποιου συνεργάτη σε ένα εταιρικό ημερολόγιο σε ένα προϊόν η αναμνηστική πλακέτα ή κάτι πιο περίπλοκο όσο η δημιουργία ενός εξατομικευμένου δώρου με βάση τις προτιμήσεις του πελάτη η συνεργάτη. Τα ημερολόγια είναι μία πολύ καλή και κλασική επιλογή και μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα γούστα. Μπορεί να τα βρει κάνεις σε διάφορα σχήματα χρώματα και στυλ.

Ψηφιακά gadgets

Στην σημερινή ψηφιακή εποχή, τα τεχνολογικά gadgets είναι μια δημοφιλής επιλογή για εταιρικά δώρα. Αντικείμενα όπως ασύρματοι φορτιστές, ηχεία Bluetooth και έξυπνα ρολόγια είναι πρακτικά και χρήσιμα δώρα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν όσους λατρεύουν την τεχνολογία.

Οικολογικά  δώρα 

Με την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση και οικολογική συνείδηση για περιβαλλοντικά ζητήματα, τα αειφόρα δώρα κερδίζουν δημοτικότητα. Τα ανακυκλώσιμα ή βιοδιασπώμενα προϊόντα που κατασκευάζονται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως το μπαμπού, το ανακυκλωμένο πλαστικό και οργανικό βαμβάκι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε ποσό η επιχείρησή σας είναι προσηλωμένη στη βιωσιμότητα.

Δώρα ευεξίας

Τα δώρα ευεξίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε στους υπαλλήλους ή στους πελάτες σας ότι ενδιαφέρεστε για την ευεξία και ευημερία τους. Αντικείμενα όπως χαλάκια γιόγκα, ρολόγια fitness  και Diffuser αρωματοθεραπείας είναι εξαιρετικές επιλογές για χαλάρωση και φροντίδα.

Δώρα για φαγητό και ποτό

Τα δώρα για φαγητό και ποτό είναι ένα κλασικό εταιρικό δώρο που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Οι γκουρμέ σοκολάτες, τα εκλεκτά κρασιά και τα χειροποίητα τυριά είναι δημοφιλείς επιλογές που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Δώρα κατά παραγγελία

Αν θέλετε μαζική παραγωγή, μπορείτε να παραγγείλετε δώρα με την επωνυμία της εταιρείας, όπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αντικείμενα όπως ημερολόγια τσέπης, επώνυμα στυλό, σημειωματάρια και υφασμάτινες τσάντες είναι πρακτικά δώρα που μπορούν να χρησιμοποιούν όλοι, συνεργάτες και φίλοι κάθε μέρα.

Εικονικές κάρτες 

Η φθηνή λύση είναι και η ηλεκτρονική, στον απόηχο της πανδημίας, τα εικονικά δώρα έγιναν όλο και πιο δημοφιλή. Αντικείμενα όπως ψηφιακές δωροκάρτες, διαδικτυακά μαθήματα και εισιτήρια εικονικών εκδηλώσεων είναι εξαιρετικές επιλογές για όλους τους υπαλλήλους που δουλεύουν από το σπίτι ή πελάτες που βρίσκονται μακριά.

Δώρα πολυτελείας

Τα πολυτελή δώρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε την εκτίμησή σας για έναν πελάτη ή στέλεχος που εκτιμάτε ιδιαιτέρως. Αντικείμενα όπως ρολόγια πολυτελείας, τσάντες επώνυμων σχεδιαστών και ηλεκτρονικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθούν απεριόριστα.

Δώρα με συνδρομή

Τα συνδρομητικά δώρα είναι ένας μοναδικός τρόπος για να δείξετε την εκτίμησή σας για τους πελάτες ή τους υπαλλήλους πιο συχνά. Μια συνδρομή σε γυμναστήριο, ή κάρτες μηνιαίας συνδρομής για καφέ, κρασί ή γκουρμέ σνακ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε την επωνυμία σας στην κορυφή. Επίσης είναι ένα έξοδο που περνά στα έξοδα της επιχείρησης και ωφελεί το εργασιακό κλήμα των υπαλλήλων.

Δώρα αναψυχής

Τα βιωματικά δώρα είναι πολύ δημοφιλή ειδικά σε εταιρείες με ιατρικά προϊόντα και φαρμακευτικά σκευάσματα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δημιουργήσετε όμορφες και αξέχαστες αναμνήσεις σε πελάτες και υπαλλήλους. Ένα ταξίδι, μία βόλτα με αερόστατο, μαθήματα μαγειρικής ή γευσιγνωσίας κρασιού είναι μοναδικά και αξέχαστα δώρα που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back