Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εργατικό δυστύχημα σε αγρόκτημα στην Ποταμιά Θεσπρωτίας

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2016, 13:20
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

​Χθες, Τρίτη μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εργασιών άρδευσης σε αγρόκτημα στην Ποταμιά Θεσπρωτίας, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 28χρονος Έλληνας και ελαφρά ένας 56χρονος.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς.

Συλλήψεις στην Πρέβεζα για συναλλαγή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο 34χρονοι Έλληνες, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματατης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς να προβαίνουν σε μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τα παρακάτω: 22 ναρκωτικά χάπια, ναρκωτική ουσία κωδεΐνη βάρους 2,3 γραμμαρίων και ένα μεταλλικό στιλέτο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις κλοπών σε Μαυρούδι και Καστρί Θεσπρωτίας

Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων σε σπίτια στο Μαυρούδι και στο Καστρί Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας μεταξύ Ελληνικής και Αλβανικής Αστυνομίας.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε βάρος τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των κλοπών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διακριβώθηκε η συμμετοχή των τεσσάρων αλλοδαπών στις παρακάτω παράνομες πράξεις:

  • Την 25/27-04-2016 αφαίρεσαν από σπίτι στο Καστρί Θεσπρωτίας, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα και ενδύματα.
  • Την 12-05-2016 αφαίρεσαν από οικία στο Καστρί Θεσπρωτίας, χρηματικό ποσό, χρυσές λίρες, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.
  • Την 18-05-2016 αφαίρεσαν από σπίτι στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας, χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα.
  • Την 30-05-2016 αφαίρεσαν από οικία στο Καστρί Θεσπρωτίας, χρηματικό ποσό,έξι ρολόγια χειρός, κινητά τηλέφωνα και διάφορα αντικείμενα.
  • Σημειώνεται, ότι κατόπιν συνεργασίας Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Αλβανικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν στους Αγίους Σαράντα Αλβανίας, από την Αλβανική Αστυνομία οι τρεις από τους ανωτέρω δράστες, για παραβάσεις του Αλβανικού Ποινικού Κώδικα. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

    ΕΤΙΚΕΤΕΣ
    ΣΧΟΛΙΑ
    ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
    Ντοτη3 dodoni back