ΒΙΒΛΙΟ

Επόμενος καλεσμένος ο Θανάσης Χειμωνάς

Εικόνα του άρθρου Επόμενος καλεσμένος ο Θανάσης Χειμωνάς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/11/2018, 17:46
ΒΙΒΛΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Θανάσης Χειμωνάς είναι ο επόμενος καλεσμένος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο του κύκλου «Οι συγγραφείς και τα βιβλία τους».

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στις 20:00, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία. Ο Θανάσης Χειμωνάς θα συνομιλήσει με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Μιχάλη Παπαγεωργίου με αφορμή το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα «Παραφροσύνη» που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Για το βιβλίο: Ο Ανδρέας είναι ένας ελπιδοφόρος δοκιμιογράφος που πιστεύει ότι η ενεργός συμμετοχή του στην πολιτική θα μπορέσει να ξαναδώσει στο κόμμα της Πράσινης Θύελλας τη χαμένη του ιδεολογία και δυναμική.Η Μυρτώ –αν και ενταγμένη στον αντιεξουσιαστικό χώρο– γοητεύεται απ’ αυτόν και επιδιώκει να τον προσεγγίσει, την ίδια περίοδο που η εκθαμβωτική και διάσημη ηθοποιός Βανέσσα βιώνει μια σχέση πάθους μαζί του που υπονομεύεται από την εύθραυστη ψυχική της κατάσταση.
Ο Βλάσης, ένας αστυνομικός με σκοτεινό οικογενειακό παρελθόν, ζει με τους δικούς του εφιάλτες. Ανθρώπινες ζωές που διασταυρώνονται απρόσμενα με φόντο μια χώρα που μαστίζεται από οικονομική, πολιτική, μα κυρίως ηθική κρίση. Και που η παραφροσύνη καραδοκεί στη γωνία με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Στην εκδήλωση της 19ης Νοεμβρίου, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία των Εκδόσεων Πατάκη, συμμετέχει και το γιαννιώτικο βιβλιοπωλείο «Αναγνώστης».

 Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back