Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιχειρηματίες στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου…

Εικόνα του άρθρου Επιχειρηματίες στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/11/2022, 13:27
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια διεθνή αποστολή για την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία φιλοξένησε χτες στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων ο Δήμος Ιωαννιτών –και συγκεκριμένα μέλη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών και του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου.

O δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ καλωσόρισε τη διεθνή αποστολή και τους ευχαρίστησε που επέλεξαν τα Ιωάννινα για τη διοργάνωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου. «Ελληνικές και ξένες εταιρείες δραστηριοποιούνται στην πόλη των Ιωαννίνων, η οποία στα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποκαλείται η αναδυόμενη Silicon Valley της χώρας μας.

Ως δημοτική αρχή από την ανάληψη των καθηκόντων μας ακολουθήσαμε με συνέπεια μια εξωστρεφή πολιτική σε όλα τα επίπεδα ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια ακόμα και εκείνο της πανδημίας. Εφαρμόζουμε μια συμπεριληπτική πολιτική έτσι ώστε τα οφέλη να διαμοιράζονται σε όλους τους πολίτες και να μην υπάρχουν διακρίσεις και αποκλεισμοί» είπε ο δήμαρχος. Το παρών στη συνάντηση αυτή έδωσε και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

Η πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου προκάλεσε την αντίδραση της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Η παράταξη καυτηριάζει την «τόσο θερμή υποδοχή από τη δημοτική αρχή Ελισάφ-Γκόντα-Μπαρτζώκα των επιχειρηματιών που τους έβαλαν να καθίσουν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου».

«Αυτό εννοούμε όταν λέμε ότι η Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή είναι το πολιτικό προσωπικό των επιχειρηματικών ομίλων» αναφέρει η παράταξη.

 Εκτιμά δε ότι η εκδήλωση θα μπορούσε να γίνει σε κάποια άλλη αίθουσα του Δήμου, όπως στο Πνευματικό Κέντρο ή στα παλιά σφαγεία. «Η δημοτική αρχή όμως ήθελε να προβάλει τους επιχειρηματίες, είχε ιδιαίτερο συμβολισμό:  για τους επιχειρηματίες και με τους επιχειρηματίες κυβερνάμε» τονίζει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back