Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

«Επιστροφή στο χωριό»: προπώληση εισιτηρίων

Εικόνα του άρθρου «Επιστροφή στο χωριό»: προπώληση εισιτηρίων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/08/2021, 16:10
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H θεατρική κωμωδία του Κων. Σταύρου «Επιστροφή στο χωριό» ετοιμάζεται από την ομάδα «Σύνθεση» για την πρεμιέρα της στις 6 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, στα Γιάννενα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Κατσάνος («Γκόλφω μέχρι δακρύων», «Λατρεμένη μου Οικογένεια») ενώ η εικαστική επιμέλεια των σκηνικών είναι του Λουκά Λούκα. Παίζουν: Αιμιλία Παγώνα, Κώστας Βενέτης, Ράνια Κλάπα, Νίκος Παπανικολάου, Αρετή Αγγέλη, Σταυρούλα Συγκούνα, Άρης Τσούκης, Ευγενία Ζεϊμπέκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της «Σύνθεσης», θα εκδοθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων προκειμένου να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Κανονικό: 8,00€ (Στην προπώληση 6,00€)

Μειωμένο: 6,00€ (Ισχύει για Φοιτητές, Ανέργους, ΑμεΑ και άτομα άνω των 65 ετών)

Παιδικό: 3,00€ (ισχύει για παιδιά ως 12 ετών)

Σημεία Προπώλησης: Ξενοδοχείο «Ερμής» (παραπλεύρως παλαιών ΚΤΕΛ), Σίνα 2, τηλ. 2651070798 και Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Πυρσινέλλα 11, τηλ. 2651034911.

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για  την ενίσχυση του ορφανοτροφείου της Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων.

Η νέα παραγωγή της «Σύνθεσης» αφορά μια κωμωδία χαρακτήρων. Μια κωμωδία που παρακολουθεί την προσπάθεια μιας παμπόνηρης μοιρολογίστρας,  να φέρει το γιο και την κόρη της από την Αθήνα πίσω στο χωριό για να ανοίξουν ένα… καθετοποιημένο γραφείο τελετών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back