Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιστρέφει… το Πνευματικό Κέντρο

Εικόνα του άρθρου Επιστρέφει… το Πνευματικό Κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/02/2022, 00:03
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μετά από ένα χρονικό διάστημα δύο μηνών χωρίς διά ζώσης εκδηλώσεις λόγω του επιδημιολογικού φορτίου στην περιοχή, αυτές επιστρέφουν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών.

Από τις 18 Φεβρουαρίου, οι εκδηλώσεις θα γίνονται διά ζώσης, με την είσοδο να επιτρέπεται μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες εντός τριμήνου.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, είναι:

-«Wie melodien...», ένα ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού με τη σπουδάστρια της Τάξης Μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων, Αναστασία Ζώη. Υπεύθυνη Καθηγήτρια: Ειρήνη Δόβα. Στο πιάνο συνοδεύει η Γεωργία Ανάσταση.

Στις 18 Φεβρουαρίου, στις 20:30, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημ. Χατζής».

-Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, στις 19:30, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και η Ομάδα Τέχνης «βορείως» θα ανεβάσουν την παράσταση «Κλέφτης», μια παράσταση για τον Κατσαντώνη. Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Σεντελέ. Παίζουν: Γιώργος Ζιώγας, Βαγγέλης Θεοδωρής, Γεωργία Παπαδημητρίου, Χαρά Παπαδημητρίου, Χρήστος Σδράλλης, Γιάννης Σεντελές, Πάνος Σεντελές, Ρίζος Τραγουδάρας. Κλαρίνο ο Βασίλης Παπαγεωργίου.

-Στις 20 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», θα γίνει η πανηγυρική εκδήλωση του Δήμου Ιωαννιτών για τα 109α Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

-Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στις 20:30, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημ. Χατζής», οι «Κυριακές στο πανί», στο πλαίσιο του Κύκλου: Φιλοσοφία και Κινηματογράφος, θα προβάλλουν το ντοκιμαντέρ «Ευτύχης Μπιτσάκης: η σκέψη, η δράση» του Προκόπη Δάφνου.

Για τον συγγραφέα και φιλόσοφο Ευτύχη Μπιτσάκη θα μιλήσουν ο σκηνοθέτης Προκόπης Δάφνος και ο Δημήτρης Καρύδας, αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

-Στις 28 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», η Ομάδα Σημείο Μηδέν σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρου του Δήμου  Ιωαννιτών θα ανεβάσει την παράσταση έργου του Φραντς Κάφκα «Αναφορά για μια Ακαδημία» σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου. Η μετάφραση είναι της Ιωάννας Μεϊτάνη. Παίζουν οι ηθοποιοί: Έλλη Ιγγλίζ, Έβελυν Ασουάντ, Ρόζυ Μονάκη, Άννα Μαρκά-Μπονισέλ, Μπάμπης Αλεφάντης, Γιάννης Γιαραμαζίδης, Ντίνος Παπαγεωργίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back