Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επίσημη και η συμφωνία με «Γιάννενα Τώρα»

Εικόνα του άρθρου Επίσημη και η συμφωνία με «Γιάννενα Τώρα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/09/2019, 15:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της παράταξης «Γιάννενα-Νέα Εποχή» του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ με την παράταξη του Νίκου Γκόντα, ακολούθησε η ανακοίνωση της συνεργασίας με την παράταξη «Γιάννενα Τώρα» του Άρη Μπαρτζώκα. Μάλιστα, η συνεργασία αυτή επικυρώθηκε με την ανακοίνωση και της πρότασης για την ανάληψη της προεδρίας της ΔΕΥΑΙ από τον κ. Μπαρτζώκα.

«Μετά από πολλά χρόνια θα διοικήσουμε με σύμπραξη παρατάξεων… Θα δείξουμε το έργο μας στην πράξη» τόνισε ο κ. Μπαρτζώκας. Ο κ. Ελισάφ, από την πλευρά του, έκανε λόγο εκ νέου για «μια συνεργασία που στηρίζεται σε κοινές προγραμματικές θέσεις και στην κοινή θέληση να συμβάλλουμε στην επίλυση προβλημάτων».

Όσον αφορά τα νέα καθήκοντα του πανεπιστημιακού καθηγητή κ. Μπαρτζώκα, ο δήμαρχος είπε: «Είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλλει καταλυτικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της ΔΕΥΑΙ». Ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», για τον αναμενόμενο νέο του ρόλο, επεσήμανε ότι ως παράταξη «έχουμε ασχοληθεί επί πέντε χρόνια με τη ΔΕΥΑΙ, εκτενώς και λεπτομερώς. Είναι ένα στοίχημα για μένα και την παράταξή μου να πετύχουμε».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back