ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Νέος πρόεδρος ο Μ. Χρυσοστόμου

Εικόνα του άρθρου Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Νέος πρόεδρος ο Μ. Χρυσοστόμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2023, 16:39
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

O Μάκης Χρυσοστόμου είναι ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων. Η εκλογή του έγινε κατά τη χτεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Δημητρίου λόγω του ασυμβιβάστου και της βουλευτικής του υποψηφιότητας.

Ο κ. Χρυσοστόμου κατείχε τη θέση του οικονομικού επόπτη στο συμβούλιο.

«Από το 2019  που αναλάβαμε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου με επικεφαλής τον απερχόμενο Πρόεδρο Δημήτρη Δημητρίου, νομίζω ότι η πρώτη μας σκέψη και προσπάθεια ήταν να εργαστούμε για την εξωστρέφεια και  να κάνουμε γνωστό στα μέλη μας ότι το Επιμελητήριο Ιωαννίνων είναι το σπίτι τους... Νομίζω σήμερα ότι όλοι πρέπει να αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί πράξαμε τα περισσότερα από αυτά που είχαμε εξαγγείλει…» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Χρυσοστόμου.

Kατά τα άλλα, ο νέος πρόεδρος θέτει τους επόμενους στόχους καθώς «περνάμε σε μια νέα εποχή»: Παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δημιουργία δικτύου επιχειρηματικών ευκαιριών, εκπροσώπηση και υπεράσπιση συμφερόντων.

Για το τελευταίο επισημαίνει: «Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων πρέπει να διασφαλίζει ότι οι ανησυχίες και τα συμφέροντα των μελών του λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όλων. Από τη φύση του, πρέπει να είναι αμερόληπτο και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των μελών του ανεξαρτήτως πολιτικής ή ιδεολογικής τους ταυτότητας. Είναι σημαντικό και το πιστεύω απόλυτα ότι πρέπει να είναι  ανοιχτό στην ανταλλαγή απόψεων και την ακρόαση των μελών του, προσφέροντας μηχανισμούς συμμετοχής και συμβούλων για τη συλλογή γνώμης και την εισαγωγή προτάσεων. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ανοιχτών συνελεύσεων, δημοσιοποίησης προτάσεων για δημόσια διαβούλευση, και τη διεξαγωγή συνεδριάσεων ή εκδηλώσεων για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back