ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Ανησυχίες για την «επόμενη μέρα» στην 28ης Οκτωβρίου

Εικόνα του άρθρου Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Ανησυχίες για την «επόμενη μέρα» στην 28ης Οκτωβρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2023, 19:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την ανησυχία επιχειρηματιών για την επόμενη μέρα μετά την ολοκλήρωση των έργων σε πεζοδρόμια κυρίως σε δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων, και δη στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μεταφέρει στον δήμαρχο Ιωαννίνων Δημήτρη Παπαγεωργίου και τον αντιδήμαρχο Έργων Γιώργο Αρλέτο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Μάκης Χρυσοστόμου.

Τη μεταφορά των ανησυχιών ο κ. Χρυσοστόμου επέλεξε να την κάνει μέσω επιστολής, την οποία δημοσιοποιεί στον τοπικό Τύπο.

Σύμφωνα με την επιστολή λοιπόν, οι ανησυχίες αφορούν το αν θα πραγματοποιηθούν εκ νέου στον συγκεκριμένο δρόμο και αλλού στο κέντρο της πόλης για την έλευση των αγωγών φυσικού αερίου καθώς και των συνδέσεων ευρυζωνικών δικτύων. Σημειωτέον ότι αυτή την περίοδο η ΔΕΔΑ εκτελεί έργο εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου που προβλέπει 135χλμ δικτύου για την τροφοδοσία τουλάχιστον 3.000 οικιακών, εμπορικών και  βιομηχανικών καταναλωτών.

«Αν ισχύει η παραπάνω ανησυχία, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν εκ νέου στους επιχειρηματίες των περιοχών αυτών και αν κρίνεται σκόπιμο και κατανοητό από την πλευρά σας να πραγματοποιηθεί συντονισμός έργων έστω και αυτή την ώρα για τη μείωση των προβλημάτων που δημιουργούνται στους επιχειρηματίες» αναφέρεται στην επιστολή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back