ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος η Ντίνα Μπακόλα

Εικόνα του άρθρου Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος η Ντίνα Μπακόλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/03/2019, 17:09
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η δημοτική σύμβουλος Ντίνα Μπακόλα αναλαμβάνει θέση εντεταλμένης σύμβουλου με αρμοδιότητα την προετοιμασία και την υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων στον Δήμο Ιωαννιτών. Eίναι είναι από τα στελέχη της δημοτικής αρχής που αξιοποιήθηκαν σε κρίσιμα πόστα από την πρώτη στιγμή. Η κ. Μπακόλα είναι αντιπρόεδρος του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας (πρόεδρος είναι ο δήμαρχος).

Η ανάθεση των νέων καθηκόντων έγινε μετά από απόφαση του δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα και δεν είναι τυχαία. Η κ. Μπακόλα γνωρίζει το αντικείμενο των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, καθώς εργαζόταν στη Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της πρώην Νομαρχίας Ιωαννίνων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, έχει στηρίξει ενεργά τη δημιουργία γυναικείων συνεταιρισμών και έχει συμμετάσχει σε εθνικά και ευρωπαϊκά συνέδρια ως εισηγήτρια για τη στήριξη της γυναικείας, νεανικής και κοινωνικής επιχειρηματικότητας, για έργα ανάπτυξης δικτύων τουριστικού προϊόντος σε χώρες της Μεσογείου και για έργα για τη διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε μικρές κοινότητες της περιοχής της Αδριατικής.

«Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω να συμβάλω κι εγώ με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την επαγγελματική μου δράση όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην προετοιμασία όσο και στην υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε συνεργασία με την αρμόδια αντιδημαρχία και τις υπηρεσίες του Δήμου. Ευχαριστώ τον δήμαρχο Θωμά Μπέγκα για την εμπιστοσύνη», αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Μπακόλα.

Σημειωτέον ότι η θέση της εντεταλμένης συμβούλου είναι άμισθη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back