ΕΚΛΟΓΕΣ

«Ενότητα Πολιτών»: Ονόματα λίγο πριν τη 12η ώρα

Εικόνα του άρθρου «Ενότητα Πολιτών»: Ονόματα λίγο πριν τη 12η ώρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/08/2023, 14:29
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων συμβούλων της παράταξης «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» μέσω των social media κυρίως.

Η παράταξη του επικεφαλής και υποψήφιου δημάρχου Θωμά Μπέγκα δεν έχει ανακοινώσει ακόμα μια λίστα ονομάτων με υποψήφιους συμβούλους, όπως έχουν κάνει άλλες παρατάξεις.

Στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Θωμά Μπέγκα συμμετέχουν αρκετά νέα πρόσωπα που έχουν κάνει ήδη μια διαδρομή στο γίγνεσθαι της πόλης και τα οποία επιδιώκουν την ενασχόλησή τους με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ενδεικτικά: στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργος Καψάλης, ο πρώην αντιπρύτανης και καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας Μηνάς Πασχόπουλος, η πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων Τασία Γιογλή, η πρώην διαχειρίστρια του Μουσείου Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων Αγνή Δρίμτζια, ο πρόεδρος της Ένωσης ΚΑΛΟ (Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας) Σωτήρης Τσουκαρέλης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων Απόστολος Κοκορδάτος.

Ένα από τα πρόσωπα που μπήκε τις τελευταίες ημέρες στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπέγκα, είναι η πρώην πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Κατερίνα Μιτοπούλου. Η κα Μιτοπούλου προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και την παράταξη «Γιάννενα. Πολίτες για την Ανατροπή» του Λάζαρου Νάτση.

Εκ των πραγμάτων, όλο το ψηφοδέλτιο θα γίνει γνωστό, τις επόμενες μέρες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back