ΕΚΛΟΓΕΣ

«Ενότητα Πολιτών»: Εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο

Εικόνα του άρθρου «Ενότητα Πολιτών»: Εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/09/2023, 01:23
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το εκλογικό της κέντρο, στην οδό Ναπ. Ζέρβα, στην είσοδο της στοάς Σάρκα, εγκαινίασε σήμερα το απόγευμα η παράταξη «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θωμά Μπέγκα.

Το καλωσόρισμα έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης, ο δικηγόρος Μανώλης Καπελλίδης (σ.σ. υπάρχουν περιορισμοί στις εμφανίσεις των υποψηφίων).

Ο κ. Καπελλίδης ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στις πλημμύρες στη Θεσσαλία και στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών για τους πλημμυροπαθείς από την παράταξη. Επεσήμανε δε ότι με αφορμή αυτή τη μεγάλη καταστροφή στη Θεσσαλία, έχει μεγάλη σημασία να μην αντιμετωπίζεται η εκλογή μιας δημοτικής αρχής με χαλαρότητα.


Προς αυτήν την κατεύθυνση ζήτησε να μην υπάρξει αποχή από τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών. Κατέθεσε δε τα διαπιστευτήρια της παράταξης «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα». Αναφέρθηκε στην περίοδο της δημαρχιακής θητείας του Θωμά Μπέγκα (2014-2019, λέγοντας ότι παρά την οικονομική κρίση, παρέδωσε ένα Δήμο με ταμειακό πλεόνασμα και με σχεδιασμό έργων.

Υπεραμύνθηκε της συμμετοχικής και δημοκρατικής αντίληψης του επικεφαλής και παρότρυνε τους πολίτες να μελετήσουν το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της παράταξης.

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, ο κόσμος ήταν πολύς -υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και φίλοι της παράταξης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back