Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα σεμινάριο με τον μαέστρο Eduardo Marturet

Εικόνα του άρθρου Ένα σεμινάριο με τον μαέστρο Eduardo Marturet
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2021, 21:43
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα σεμινάριο-ανοιχτή πρόβα ορχήστρας με τον γνωστό μαέστρο και καλλιτεχνικό διευθυντή της Συμφωνικής Ορχήστρας του Μαϊάμι MISO Eduardo Marturet (με καταγωγή από τη Βενεζουέλα) διοργανώνουν η EpirusMusic Productions και το Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, από τις 17:00 έως τις 20:00, στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.

Στο σεμινάριο, θα ερμηνευτεί η Συμφωνία Νο 1 σε Ντο μείζονα, έργο 21 του Ludwig van Beethoven.

Το σεμινάριο μπορεί να το παρακολουθήσει δωρεάν κάθε ενδιαφερόμενος, ανεξαρτήτου ηλικίας και γνώσεων. Ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες και εφαρμόζονται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Για την παρακολούθηση απαιτείται:

1. Δήλωση συμμετοχής (ονοματεπώνυμο, ηλικία, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο) με αποστολή email στο epirusmusic@gmail.com και θέμα: «Σεμινάριο Ορχήστρας Marturet», έως και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 23:59. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

2. Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για τους άνω των 18 ετών, ή αρνητικό εργαστηριακό ή μοριακό τεστ (rapid test ή PCR test) τελευταίου 48ωρου για τους κάτω των 18 ετών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back